Kritikes.gr

Εμφάνιση

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Εμφάνιση

Εμφάνιση

 

Η δημιουργία του λογαριασμού σας έγινε με επιτυχία!

Σας έχει αποσταλεί ένα email ενεργοποίησης του λογαριασμού σας, στην email διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας!

 

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και θα λάβετε έναν νέο κωδικό.

Πίσω στην Σύνδεση

 

Σας έχει αποσταλεί ένα email με τις απαραίτητες οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού σας!

 

Κλείσιμο
Zipy Ελλάδας
 • Zipy Ελλάδας
 • Zipy Ελλάδας
Μέλος από 6 Αυγούστου 2018
Τελευταία επίσκεψη 6 Αυγούστου 2018

Zipy Ελλάδας

2.0

Το Zipy ενώνει τα μεγαλύτερα καταστήματα του διαδικτύου. Εργαζόμαστε με ένα σκοπό:

Να κάνουμε πιο απλή τη διαδικασία αγορών από το διαδίκτυο. 

https://www.zipy.gr


Ας αρχίσουμε με μια εξομολόγηση:

Είχαμε εθιστεί στις αγορές από το εξωτερικό χρόνια πριν τη δημιουργία του Zipy, διότι είναι εύκολες, οικονομικές και οι επιλογές προϊόντων είναι πολύ περισσότερες από τα προϊόντα σε καταστήματα ή τις αλυσίδες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Όλοι μας όμως αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τις προσπάθειες αγορών από τα μεγάλα καταστήματα. Όπως επίσης φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αντιμετώπισαν πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες παραγγελιών, αποτυχημένες προσπάθειες για επιστροφή χρημάτων και αδιάφορες ή υποτιμητικές συμπεριφορές από την εξυπηρέτηση πελατών των μεγάλων καταστημάτων. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε το Zipy - μια πλατφόρμα που θα λύσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τις παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό- ο σκοπός ήταν να επιτρέπει σε όλους μας τους πελάτες να απολαμβάνουν τα ωφελήματα του eBay, του AliΕxpress και του Amazon χωρίς τον αχρείαστο πονοκέφαλο και την ταλαιπωρία.


Εάν κάποιος μας έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι το Zipy θα γινόταν η αγαπημένη πλατφόρμα αγορών για εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες, θα τσιμπούσαμε τον εαυτό μας- και αυτόν που θα το έλεγε..αλλά εδώ είμαστε :)


Τι μπορείτε να αγοράσετε από το Zipy;

Amazon

Αμερική και Ευρώπη μαζί! Το Amazon συγκεντρώνει τα καλύτερα προϊόντα από την Αμερικάνικη και Ευρωπαϊκή αγορά - εδώ θα βρεις όλες τις αυθεντικές μάρκες, ακόμη και αυτές που δεν υπάρχουν σε καταστήματα στην Ελλάδα και Κύπρο. Το Amazon δίνει έμφαση στην ποιότητα και προσφέρει επώνυμα είδη ένδυσης και ηλεκτρονικά, μόδα και προϊόντα lifestyle, βιβλία και άλλα. Θα προσέξεις ότι πολλά από τα προϊόντα του Amazon που θα βρείς στο Zipy, παρέχονται χωρίς επιπλέον δασμούς και χρεώσεις, ακριβώς επειδή αποστέλλονται σε σένα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

AliExpress

Το ΑliExpress ενώνει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Κίνας με καταναλωτές παγκοσμίως. Το κατάστημα είναι μια πραγματική ευκαιρία για οποιονδήποτε θέλει να εξοικονομήσει αφού όλα τα προϊόντα φτιάχνονται στην Κίνα, και οι τιμές τους είναι ανάλογες. Στο AliExpress δεν υπάρχουν επώνυμα προϊόντα. Εδώ θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα σε τιμές που δεν θα πιστεύεις και απευθείας από την Κίνα!

eBay

Το eBay είναι ένας συνδυασμός αγοράς και εμπορικού κέντρου, που διαθέτει τα πάντα. Μάρκες, ρουχισμό, καλλυντικά, αντίκες, μεταχειρισμένα, συλλεκτικά, ανταλλακτικά και άλλα- προϊόντα όλων των κατηγοριών συγκεντρωμένα σε ένα τεράστιο διαδικτυακό κατάστημα. Θα προσέξεις ότι πολλά από τα προϊόντα του eBay που θα βρείς στο Zipy, παρέχονται χωρίς επιπλέον δασμούς και χρεώσεις, ακριβώς επειδή αποστέλλονται σε σένα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

ASOS

Έλληνες και Κύπριοι fashionistas ενωθείτε: Το τεράστιο βρετανικό κατάστημα ASOS βρίσκεται εδώ για να ικανοποιήσει όλες τις στιλιστικές μας ανάγκες, και το κάνει με άποψη. Γυναικείος και ανδρικός ρουχισμός, παπούτσια, εσώρουχα και αξεσουάρ όλων των ειδών- όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι διαθέσιμα στο ASOS σε τιμές ασυναγώνιστες. 15 εκατομμύρια πελάτες από όλο τον κόσμο δεν μπορούν να κάνουν λάθος: το ASOS είναι εδώ για να μείνει! Τα προϊόντα του ASOS παρέχονται χωρίς επιπλέον δασμούς και χρεώσεις, ακριβώς επειδή αποστέλλονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Τι είναι το Zipy;

Ο πλούσιος κατάλογος του eBay, οι ελκυστικές προσφορές του Aliexpess και η ασυμβίβαστη ποιότητα του Amazon είναι διαθέσιμα για εσένα σε μία πλατφόρμα και τώρα στις πρωτόγνωρες τιμές του εξωτερικού. Έχουμε φτιάξει ένα φιλικό σύστημα που σου επιτρέπει να παραγγείλεις προϊόντα από το εξωτερικό με ένα εύκολο τρόπο και να απολαμβάνεις τα καλύτερα και από τους δυο κόσμους.

Δε χρειάζεται να εγγραφείς στη σελίδα για να πραγματοποιήσεις κάποια παραγγελία. Η εγγραφή πραγματοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πρώτης σου παραγγελίας. Μετά μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου οποιαδήποτε στιγμή και να έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μεγάλα καταστήματα και σε όλα τα προϊόντα που φιλοξενούνται στο Zipy.

Υπάρχει ομάδα με την οποία μπορείς να μιλήσεις στα Ελληνικά - Η εξυπηρέτηση πελατών του Zipy θα χαρεί πολύ να σε βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να σε καθοδηγήσει από τη στιγμή της αγοράς μέχρι τη στιγμή που θα λάβεις την παραγγελία σου και ακόμη και μετά την λήψη της παραγγελίας σου, στα Ελληνικά. Μπορείς να παραγγείλεις με πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα, ακόμη και με Bitcoin. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε τύπο κάρτας, ακόμη και κάρτες που δεν έχουν διεθνή ισχύ, εξαιρούνται οι πιστωτικές κάρτες σε νομίσματα εκτός ευρώ, οι κάρτες American Express και το Paypal.


Χωρίς Δασμούς - Η μοναδική αυτή υπηρεσία ‘προστατεύει’ τους καταναλωτές από τους δασμούς. Χιλιάδες από τα προϊόντα στη σελίδα μας δεν υπόκεινται σε δασμούς εφόσον προέρχονται από χώρες εντός της Ε.Ε και άρα δεν ενδέχεται να υπάρξει χρέωση τελωνείου. Μπορείς να δεις το σχετικό εικονίδιο δίπλα στα προϊόντα αυτά.


Εύκολη Παρακολούθηση Παραγγελιών - H πιο σημαντική σελίδα στον λογαριασμό σου που σου επιτρέπει να δεις όλες τις παραγγελίες σου, να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να παρακολουθείς την πορεία αποστολής των παραγγελιών σου.


Ευκολία και απλότητα

Πιστεύουμε στην απλότητα. Έχουμε δημιουργήσει την πιο φιλική και απλή πλατφόρμα. Η αγορά γίνεται μετά από μόνο μερικά κλικ, και είναι πολύ απλό να κατανοήσει κανείς πώς λειτουργεί η σελίδα. Έχουμε μεταφράσει στα Ελληνικά όλα όσα μπορούσαν να μεταφραστούν εφόσον είναι πολύ πιο εύκολο να ψάξεις για προϊόντα όταν οι κατηγορίες είναι στη μητρική σου γλώσσα.


Αποδοτικότητα

Στο Zipy πάντα θα βελτιωνόμαστε! Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, δημιουργήσαμε μηχανισμούς που μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε τρόπους όχι μόνο για να σου εξοικονομήσουμε χρήματα στις αγορές σου, αλλά και χρόνο που σπαταλούσες για να βρεις προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Ομάδες έρευνας αγοράς μας βοηθούν να εντοπίζουμε σημεία που μπορούν να βελτιωθούν για να γίνουμε ακόμα πιο φιλικοί για εσένα, τον χρήστη.


Είναι χαρά μας να είμαστε στις υπηρεσίες σου και ελπίζουμε να σου παρέχουμε μια ξεχωριστή εμπειρία εδώ στο Zipy.


Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Zipy.

https://www.zipy.gr

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

 Θα πρέπει να κάνετε πρώτα login για να μπορέσετε να γράψετε την κριτική σας.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΡΙΤΙΚΩΝ (2)

 • Erica

  Erica

  10

  23/06/2020
  Ψήφος Ψήφος Ψήφος Ψήφος Ψήφος

  Πολύ κακή εμπειρία και αναξιόπιστη εταιρεία. Δεν έλαβα ποτέ τα προϊόντα που παράγγειλα και μετά από σχεδόν τρεις μήνες μου επιστραφούν τα χρήματα μόνο από ένα προϊόν αναφέροντας ότι έχει λήξει η προθεσμία για την Προστασία Καταναλωτή ενώ έχω αναφέρει ότι έχω πρόβλημα με την παραγγελία πριν λήξει η προθεσμία.

 • Georius

  Georius

  10

  21/04/2020
  Ψήφος Ψήφος Ψήφος Ψήφος Ψήφος

  Έκανα την πρώτη μου παραγγελία με το zipy.gr γιατί πίστευα ότι πληρώνοντας σε κάποιο ευρωπαϊκό site (νόμιζα ότι είναι κυπριακό) έχεις κάποια παραπάνω ασφάλεια (τελικά είναι όλοι εκτός Ελλάδος η Κύπρου , χρησιμοποιούν κυπριακή θυρίδα ως έδρα της εταιρίας) Το αποτέλεσμα είναι ότι πέφτεις απλά στην παγίδα της έλλειψης συνεννόησης, αν οτιδήποτε παει στραβά. Σε αφήνουν απλά να συνεννοηθείς με τον κινέζο που επιπλέον κάνει τον κινέζο , όσοι από εσάς έχετε εμπειρία αυτής της συννενόησης (μπουζουκι) σίγουρα καταλαβαίνεται για τι μιλάω. Και μετά όταν πεις ο σπόρος με κοροϊδεύει , κάνει ότι δε καταλαβαίνει λένε τα γενικά «η παραγγελία έχει σταλεί» «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» κλπ Οκ τι χρειάζεται τότε το zipy ? Παραγγέλνω από τον κινέζο κατευθείαν χωρίς να σας δίνω προμήθεια και λόγο ύπαρξης κύριοι του zipy. Όλοι ξέρουμε όταν παραγγέλνουμε από Κίνα και άλλες χώρες τι να περιμένουμε, εσείς μας λέτε ότι μέσω zipy θα πρέπει να περιμένουμε αξιοπιστία ........ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Κάντε μας καλύτερους!